Bakine čarolije u želji da dočaramo trenutak prošlosti i topline starih domova , opremili smo apartmane, koje stavljamo na raspolaganje svim ljubiteljima domaćeg i prirodnog.

PRIZNANJE


"Dodjela priznanja za najljepšu okućnicu 2009. godine."

upoznajte nas

U želji da dočaramo trenutak prošlosti i topline starih domova, opremili smo apartmane, koje stavljamo na raspolaganje svim ljubiteljima domaćeg i prirodnog. Svaki gost može uživati u šumovima prirode, cvrkutu ptica i sezonskim ekološkim proizvodima koje može osobno ubrati u našem vrtu da bi ga kušao ili pripremao u obroku. Naša okućnica je 2009. godine proglašena najljepše uređenom okućnicom u Baranji. Dvorište se sastoji od tri tematske cjeline koju čine priroda, zadovoljstvo i obitelj.

Svaka cjelina opremljena je odgovarajućim detaljima koji su ukrašeni cvjetnim aranžmanima i orginalnim predmetima iz starih seljačkih gospodarstava. Želite li uz žubor vode, na terasi sa pletenim foteljama ili u dvorištu, uz domaću rakijicu i kapljicu dobrog vina uživati u tradicionalnim seljačkim delicijama ili možda popiti kavu i zaboraviti sve ono što želite zaboraviti, TU SMO ZA VAS..

Gostu koji želi osobno spremati obroke ili sam sebi kuhati kavu, na raspolganju su razne vrste kava i sve kućne potrepštine kao i posuđe. Apartmani su ocjenjeni sa tri sunca i gostu koji se odluči da uživa u ovim čarolijama, osim garderobe ništa ne treba. Svi predmeti i detalji su orginalni i izvorni tako da stvaraju posebnu čaroliju i ugođaj.


Gostima smo u mogućnosti ponuditi bicikle, organizirati izlete i boravak u Karanačkoj planini te besplatno igranje seoskog golfa. Napominjemo da gosti u sezoni imaju mogućnost uživati u bazenima u Kneževim Vinogradima i Belom Manastiru kao i u nadaleko poznatom prirodnom rezervatu “Kopački Rit”, te koristiti ostale sadržaje u etno selu Karanac, vinskim cestama u Zmajevcu i cijeloj Baranji. Cijena apartmana je 207, 00 kn sa doručkom po osobi.

U aranžamanu doručka je čokančić domaće rakijice, domaći kolači, seljačke delicije poput kulena, šunke, krvavice, kobasice, slaninice, čvaraka, razni prilozi, buteljica vina, sezonsko voće i povrće, a sve to u dovoljnim količinama za cijeli dan. Cijena aprtmana bez doručka je 167,00 kn po osobi. ( U cijene je uračunat PDV i boravišna pristojba). Za djecu do 2 godina sve usluge su gratis.

Ukoliko je potrebno još informacija rado ćemo Vam odgovoriti.

S poštovanjem!

Kontakt

Kontaktirajte nas kada god želite, tu smo za Vas.

Rezervacija